Consult

Wat is een consult?

In een consult wordt er afgestemd op het energie systeem en de vraag van de cliënt. Vragen kunnen heel gevarieerd zijn, bijvoorbeeld:

  • Hoe kan ik mij beter concentreren op mijn werk?
  • Ik ben op zoek naar een andere/nieuwe uitdaging in het leven maar weet niet wat. Kan je hierbij helpen?
  • Ik heb vaak last van de emoties en stemmingen van de mensen om mij heen, kan ik hier iets tegen doen?
  • Lange tijd heb ik pijn in mijn lichaam en ondanks dat ik veel onderzoeken ondergaan heb is de oorzaak nog steeds niet gevonden. Wat veroorzaakt deze pijn?
  • De laatste maanden heb ik weinig energie en zit ik niet zo lekker in mijn vel, hoe kom ik terug in balans?

Tijdens het afstemmen gaan we aan de slag in het kader van de vraag en word er een diagnose gesteld. De wortel en essentie van de oorzaak wordt ont-dekt en wanneer de cliënt hier klaar voor is word deze getransformeerd zodat de energie weer kan stromen.

Een consult duurt 20 minuten (exclusief voorbereiding en afronding) en kost € 25.

Interesse in een consult?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie en een kennismaking:

Ervaring van cliënten

Na een tijd van spanningen in mijzelf, waar ik niet wist van waar deze kwamen, eens op de vrijblijvende vraag van Michaël ingegaan om op consult te komen. Tijdens de sessie kwamen er heel veel aspecten van mijn leven vrij, het waarom, het moeten, de redenen. Innerlijke knelpunten kwamen vrij waardoor de druk verzacht werd en de goede flow weer meer plaats had/heeft om te stromen. Ook achteraf kwamen/komen nieuwe inzichten die de goede flow versterken en mezelf zekerder doen voelen. En wat stroomt vanbinnen, straal je uit naar buiten! Dankjewel! Wel wil ik erbij vermelden, dat het ‘moeten’ voor mij persoonlijk achteraf na de inzichten, bleek van een andere persoon te komen. Wel ben ik dankbaar dat dit me gemaakt heeft tot de persoon wie ik vandaag de dag ben. Verrassend hoe ik nu ‘anders’ naar mensen kijk met wie ik opgegroeid ben en die nu in mijn omgeving aanwezig zijn.
Bed & Breakfast eigenaar
Ik heb last van een lichte vorm van ADHD, maar nog een sterkere vorm van concentratie problemen en laat mij afleiden om dat de werkzaamheden te groot voor mij zijn en dan graag iets anders doe. D.m.v een simpele andere benadering, ben ik anders naar mijn werkzaamheden gaan kijken en mij bewust geworden dat het niet alleen in mijn gedachten veel tijd kost, maar dat dit ook daadwerkelijk zo is. Op deze manier heb ik mijn werk inzichtelijk gekregen en zie ik er niet meer tegen op. Top en Dank
Hypotheek & pensioen adviseur
Tijdens het consult heb ik een stukje angst losgelaten. Ook  werd ik er weer aan herinnerd hoeveel het kan helpen om je aura op te zetten. Het was een fijn en vertrouwd consult.
Studente
De ervaring heeft goed bevallen omdat ik ga wandelen of fietsen en ik kom tot rust en herleef Dank voor de ervaring die je me bezorgd hebt en doe zo verder Je gaat zeker er anderen mee helpen
Kwaliteitsmedewerker
Fijne ervaring, in het dagelijks leven ben ik erg gehaast en druk. Michaël heeft me wat dingen meegegeven om hier beter mee om te gaan en beter mijn rust te pakken
Fotografe
Speciale ervaring, ik had zelf al langer interesse in energieën e.d. en dat maak het heel tof om zo’n sessie ook eens met anderen te doen. Het is bevrijdend en maakte mij weer een beetje wakker.
Art Design
Fijne sessie en een bevlogen therapeut.
Ondernemer
Ik vind het een zeer bijzondere ervaring. Verhelderend en mooi om te ervaren dat ik mezelf rustig kan krijgen d.m.v. ademhaling en in jezelf te gaan.
Ontwerper