Het nieuwe werken / ondernemen

Het landschap van werken en vrije tijd is de laatste jaren flink veranderd. De internet technologie heeft hier grote invloed op gehad, zowel positief als negatief. Ook de wereld van financiën heeft de nodige impact op het leven van mensen en ook dit heeft weer 2 kanten: mensen die geld niet meer als doel hebben in het leven en hun hart volgen, mensen die hun baan of onderneming verliezen door deze veranderingen.

Altijd Vrijheid richt zich op de kansen en mogelijkheden die ontstaan zijn door de veranderingen. Mede met behulp van het internet. Het starten van projecten en ondernemingen op een nieuwe manier. Een manier waarop hard werken en veel uren draaien niet meer de beste strategie is. Een manier die zorgt dat wanneer de onderneming gestart en opgezet is deze met minimale inzet winstgevend kan draaien.

Zie hieronder een greep uit de huidige ondernemingen van Michaël de Windt, oprichter van Altijd Vrijheid:

Apollo Design
apollo-design-lo-02

Apollo Design ondersteunt ondernemers visueel & online. Dit d.m.v. websites, logo ontwerp, animaties, internet marketing en meer. De onderneming heeft geen personeel maar werkt met bedrijven en freelancers over de hele wereld. Deze manier van werken zorgt ervoor dat er veel minder tijd nodig is voor de operationele werkzaamheden en kracht, talent en passie gebundeld word. Het bedrijf kan van elke plek ter wereld (met een internetverbinding) aangestuurd worden. Vrijheid op en top!

www.apollodesign.nl

Storm ICT Services

logofull

Het bedrijf voor consultancy & projectmanagement in de ICT. Zo ook de verkoop van hard- en software ter ondersteuning van de projecten. Een frisse en overzichtelijke kijk in ondernemingen van verschillende branches zorgt ervoor dat er effectiever gewerkt kan worden. Dit ontlast de directie en het personeel en is er ruimte voor de groei van het bedrijf.

www.stormict.com

Starcube

starcube

Een project t.b.v. de verkoop van unieke producten. Een 3d led kubus welke 3d effecten creert en geprogrammeerd kan worden met eigen teksten en afbeeldingen. Het concept is opgezet met een minimale investering van € 719,76 en dit inclusief website, shop, animatie en zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Helaas is de fabrikant gestopt met het produceren. De Starcube is verkocht naar Canada, de Verenigde Staten, Duitsland, Australië en uiteraard ook Nederland.

www.3d-led-cube.com

Snelweg naar de hemel

startscherm

Samen met de collega’s van Basis in Balans is er een boek en app ontwikkeld welke elke dag een nieuwe inspiratie geeft. Variërend van kleine gedichten, oude wijsheden uit bijvoorbeeld het boeddhisme, nieuwe management technieken en informatie over bewuste en gezonde voeding. Belangrijker nog wordt elke inspiratie afgesloten met een uitnodiging tot reflectie zodat de lezer ook echt aan de slag kan gaan met de inspiratie.

www.snelwegnaardehemel.nl

Heaven on Earth

Evenementen organisatie Heaven on Earth zet bewuste feesten neer zonder alcohol en met bewuste voeding zoals salades en smoothies met super foods. Ook zijn er activiteiten rondom het feest zoals intuitive massages, de verkoop van kristallen en edelstenen, familie opstellingen en DJ’s/artiesten welke muziek spelen op een natuurlijke frequentie. Feesten voor en vanuit het hart.

www.heonea.com

Persbericht eerste editie

En uiteraard Altijd Vrijheid zelf.